Jak funguje Apple Arcade

Natálie Nelligan
18. 01. 2024 16:37
Jak funguje Apple Arcade

V dnešním světě plném hromady mobilních her je stále těžší vybrat na první dobrou kvalitní titul. Naštěstí přichází Apple Arcade, předplatné, které poskytuje přístup k více než 200 zábavným hrám. Navíc si hraní vychutnáte bez jakýchkoliv reklam a nákupů, což je dnes na mobilních zařízeních rozhodně osvěžující zážitek.

Obsah článku

Co je Apple Arcade?

Apple Arcade je dostupné už od roku 2019, kdy v září spustilo své předplatné ve více než 150 zemích světa. Po zaplacení kteroukoliv platební metodou uloženou v AppleID je nám na našem Apple zařízení zpřístupněna knihovna více než 200 her. Všichni víme, že značka Apple je synonymem kvality a nejinak je tomu v tomto případě: tvůrci předplatného si dávají pečlivě záležet na tom, jaké hry se v knihovně objeví. Předplatné tedy přináší hry opravdu originální, kreativní, které navíc s jistotou zabaví hráče všech věkových skupin. Při hraní můžete navíc přepínat mezi jednotlivými Apple zařízeními a nemusíte se bát, že přijdete o váš postup ve hře.

Hry můžete hrát online i offline a předplatné se dá sdílet mezi šesti členy vaší virtuální rodiny (včetně vás). Je navíc pravidelně aktualizováno a do knihovny přibývají další hry.

Apple Arcade je také součástí balíčku Apple One. Tento balíček kombinuje Arcade s třemi dalšími skvělými službami za nižší měsíční cenu. Pokud tedy máte předplacenou například Music,  tv+ nebo si platíte za vyšší iCloud a Arcade vás zajímá, Apple One jistě stojí za prozkoumání.

Apple Arcade.

Jak aktivovat Apple Arcade zdarma na 3 měsíce

Pokud jste novými vlastníky Apple iPhone, macu, iPadu nebo jste si koupili novou apple TV, potěší vás, že si Apple Arcade můžete na svém zařízení vyzkoušet zdarma. Po aktivaci předplatného máte na jeho vyzkoušení 3 měsíce - což je dostatečná doba na to, abyste zjistili, jestli se vám předplatné zamlouvá. Navíc i do neplaceného předplatného můžete přizvat dalších pět členů vaší rodiny. Po uplynutí bezplatné zkušební doby je cena Apple Arcade 199 Kč/měsíc. To není špatná cena - můžete se podívat na naše srovnání gamingových předplatných. A pokud zjistíte, že vám předplatné nevyhovuje, dá se kdykoliv bez sankcí zrušit.

Pokud si chcete vyzkoušet Apple Arcade zdarma, postupujte následovně:

  1. Zapněte nové zařízení Apple a přihlaste se pomocí svého Apple ID.
  2. Zkontrolujte, zda máte nejnovější verzi iOS, iPadOS, tvOS nebo macOS.
  3. Otevřete App Store a klepněte na záložku Apple Arcade.
  4. Vyberte možnost "Aktivovat na 3 měsíce zdarma.

Apple Arcade: nejlepší hry

Ať už hledáte nejlepší hry na iPhone nebo zajímavé iMac hry, Apple Arcade má rozhodně co nabídnout.

Mezi nejzajímavější tituly patří například:

Stardew Valley+

Jedna z nejznámějších farmářských her vyvinutá sólo indie developerem ConcernedApe. V této skvělé hře můžete prozkoumat celý nový svět a nejen farmařit, ale i bojovat s monstry, oženit se a nadesignovat si tu nejlepší farmu s mnoha vychytávkami.

Angry Birds Reloaded

Noví ptáci, nová prasátka, nové výzvy. V této nové verzi oblíbené hry se vrátíte v čase. Podaří se vám vyřešit nové levely?

NBA 2k24 Arcade Edition

Vyzkoušejte si na chvilku, jaké to je být superstar v NBA! Sbírejte nejen body v lize, ale také nové fanoušky, oblečení a doplňky v této propracované nové NBA.

Oceanhorn 2

Bavila vás Zelda: Breath of the Wild? Blíže se k ní na Apple Arcade už nedostanete. Otevřený svět, skvělá grafika a zajímavá podívaná, která rozhodně stojí za to vyzkoušet.

World of Demons

Zajímavá hra plná akce, jejíž speciální vizuální styl rozhodně zaujme zejména na nových iPhonech. Posuďte sami:

Dead Cells+

Jedna z velmi populárních iOS her, tentokrát se všemi stáhnutelnými doplňky dostupnými zdarma. Hra má velmi silnou atmosféru - zkoumáme nepovedený alchymický experiment. Zjistěte, co se stalo na temném ostrově - ale varujeme vás, že si příběh budete muset tentokrát opravdu vybojovat.

Pokud by vás zajímalo 10 her na Apple Arcade s nejlepší grafikou, můžete se podívat například na toto video. A pokud vás obecně zajímají nejočekávanější hry roku 2024, přečtěte si náš článek.

Štítky: Slevy

Doporučené články

Diskuze

* Povinné položky

Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.