Hry zdarma na PS Plus březen 2022

Vojtěch Mišura
01. 03. 2022 15:42
Hry zdarma na PS Plus březen 2022

PlayStation Plus v březnu nabídne jednu akční řežbu za druhou. Od adrenalinové jízdy Ghostrunner, arkádového závodění v Team Sonic Racing, až po zajímavou survival adventuru Ark: Survival Evolved.

Je tedy jasné, že majitelé PS Plus se i tento měsíc mají na co těšit.

Obsah článku

Ghostrunner (PS5)

Kyberpunková hra od polského studia One More Level opět jednou dokázala, že i malé studio může vytvořit klenot, která strčí do kapsy i mnohem větší konkurenty. Neuvěřitelně svižné FPS, kde vás každá sebemenší chyba stojí život, vás vtáhne a nepustí, dokud nepobijete všechny nepřátele a nebo vám zoufalstvím nevytečou nervy (doporučujeme mít po ruce náhradní ovladač).

Hlavní hrdina hry Ghostrunner

Team Sonic Racing (PS4)

Arkádové závody Team Sonic Racing se nesnaží skrýt inspiraci populárním Mario Kart. Hra sází především na týmové pojetí - závodí se v týmech po třech, přičemž se započítávají výsledky každého závodníka. Klidně se tedy může stát, že i když někdo z vás dojede do cíle první, na vítězství to stačit nebude. Právě spolupráce s ostatními hráči je hlavním důvodem, proč je tahle hra taková zábava.

Team Sonic Racing - vozidlo Sonica

Ghost of Tsushima: Legends (PS4 a PS5)

Kooperativní režim úspěšného japonského RPG sází na rozdíl od původní kampaně na japonskou mytologii a legendy, takže se tentokrát dočkáte spousty fantasy prvků. Přestože jde o multiplayer, nabízí hra nezvykle bohatý příběh, který by určitě neměl minout žádný fanoušek původní hry. Vývojáři se hře neustále pečlivě věnují, takže je otázkou času, kdy se v samurajském světě dočkáme dalších vylepšení.

Samuraj ze hry Ghost of Tsushima: Legends

Ark: Survival Evolved (PS4)

Když před sedmi lety vyšla tahle survival adventura odehrávající se v netradičním prostředí, kde lidé a dinosauři žijí pospolu (ale rozhodně ne v míru), nic nenaznačovalo, že by mělo jít o nijak zvlášť úspěšnou hru. Hra však získala velkou základnu fanoušků a dodnes se jí prodalo neuvěřitelných 16 milionů kopií. Hlavní lákadlo je především craftění a promakaný svět plný dinosaurů, které si můžete osedlat nebo dokonce použít jako jakési prehistorické tanky.

Ark: Survival Evolved

Jestli si chcete zahrát výše zmiňované hry a ještě nemáte své členství v PS Plus, pořiďte si PlayStation Plus předplatné.

Hry zdarma na PS5 v březnu 2022:

  • Ghostrunner
  • Team Sonic Racing
  • Ghost of Tsushima: Legends
  • Ark: Survival Evolved

Podívejte se na dubnovou nabídku PS Plus.

Štítky: Slevy

Doporučené články

Diskuze

* Povinné položky

houdek442

Já nevím. Spousta hráčů si na hry v PS Plus stěžuje, ale já jsem spokojený.

30. dubna 2022 09:03
* Povinné položky

MarekK

Už jsem zkoušel všechno... ten Ghostrunner je na PS5 docela hell 😱

09. března 2022 21:19
* Povinné položky