Květnové premiéry na Netflixu - na co se podívat?

Vojtěch Mišura
01. 05. 2024 13:50
Květnové premiéry na Netflixu - na co se podívat?

V květnu se na Netflixu dočkáme první části 3. řady Bridgertonových, fotbalového dokumentu Útok na Wembley nebo akčního scifi s Jennifer Lopez v hlavní roli.
Po nabitém dubnu, bude závěr jara na Netflixu o krapet slabší, přesto se najde pár tipů, které bude mít smysl nevynechat. Podívejte se na naše doporučení!

Obsah článku

1) Muž na vrcholu (2. května)

Udržet se na vrcholu není snadné ani v mládí, natož ve věku, kdy si pomalu máte začít užívat důchod. Své by o tom mohl vyprávět Charles "Cap'm Charlie" Croker - realitní magnát z Atlanty, kterému se byznys s nemovitostmi rozpadá pod rukama a je rozhodnutý udělat cokoliv, aby svému pádu zabránil. Hrozí mu ale bankrot a navíc má spoustu zarytých nepřátel.

2) Makléři z Orange County: 3. řada (3. května)

Ve 3. sérii reality show Makléři z Orange County, opět sledujeme kariéry realitních agentů, kteří pod vedením šéfů Jasona a Bretta Oppenheimových prodávají ty nejlusnější nemovitosti ve slunné Kalifornii. Třetí řada navazuje přesně tam, kde druhá skončila a představí také několik úplných nováčků.

3) Finále: Útok na Wembley (8. května)

Dokument o dramatických událostech, které vypuklo po postupu anglické fotbalové reprezentace do finále Eura 2021, zachycuje davové šílenství natěšených fanoušků, kteří se stůj co stůj snaží dostat na vysněné finále s Itálií. Situace se však brzy vymkne kontrole, propukne nevídaný chaos a fanoušci se jako lavina začnou dobívat na legendární stadion Wembley.

4) Bridgertonovi 3. řada 1. část

Hlavní hrdinka je zvyklá se vztahy příliš nezdržovat. Raději využije jednu ze svých osvědčených balících technik, a pak svou "oběť" jednoduše odkopne. Tentokrát jí ale její přístup nevyjde... dokáže se konečně doopravdy zamilovat?

5) Atlas (24. května)

Velkolepé scifi Atlas s Jennifer Lopez v hlavní roli dorazí na Netflix 24. května. Příběh se odehrává kdesi v daleké budoucnosti ve futuristickém světě ovládaném umělou inteligencí. Hlavní hrdinka Atlas Shepherd však k robotům chová značnou nedůvěru a nakonec bude muset zakročit proti vzbouřenému robotovi, jenž je přesvědčený, že jedinou světlou budoucností, je Země bez lidí...

Netflix novinky květen 2024

  1. Muž na vrcholu (2. května)
  2. Makléři z Orange County (3. května)
  3. Finále: Útok na Wembley (8. května)
  4. Bridgerton: 3. řada 1. část (16. května)
  5. Atlas (24. května)

Netflix předplatné na Herních kuponech

Jestli se na zmíněné snímky chcete podívat a zatím nemáte Netflix, kupon na Netflix seženete ve variantách 400 Kč a 1000 Kč. Všechny důležité informace o předplatném a aktuálních cenách se dozvíte v článku Netflix předplatné.

Koukněte také na shrnutí o nejnovějším seriálovém hitu na Netflixu - Mrtví mladí detektivové.

Květnové novinky na Netflixu 2024

Štítky: Netflix

Doporučené články

Diskuze

* Povinné položky

Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.