PlayStation Summer Sale: Tituly, které by vám neměly uniknout

Martin Bizoň
19. 07. 2023 16:49
PlayStation Summer Sale: Tituly, které by vám neměly uniknout

Akce PlayStation Sumer Sale je konečně tady a společně s ní samozřejmě dorazily i obrovské slevy na stovky herních titulů. My jsme pro vás připravili výběr několika zlevněných titulů, které by vaší pozornosti určitě neměly uniknout. PlayStation Summer Sale poběží až do 16. srpna.

Obsah článku

Cyberpunk 2077

Polské studio CD Project Red vydalo v roce 2020 dlouho očekávané akční RPG Cyberpunk 2077, jehož příběh je zasazen do města zvané Night City. Vy se v roli nájemného zločince známého jako V poženete za implantátem, který má být údajně klíčem k nesmrtelnosti. To, jak celý příběh dopadne záleží ale jen na vás a vašich rozhodnutích.

Prozkoumávejte obrovský otevřený svět, plňte hlavní i vedlejší příběhové mise a vylepšujte svou postavu. Život v Night City je totiž nepředvídatelný. Koncem září zároveň vychází první samostatné DLC s podtitulem Phantom Liberty, proto je nejvyšší čas dohnat resty a Cyberpunk 2077 si zahrát.

Cyberpunk 2077 koupíte v rámci akce PlayStation Summer Sale s 50% slevou za 659 Kč. Dostupný je pro konzole PlayStation 4 a PlayStation 5.

Mortal Kombat 11

Pomalu ale jistě se nám blíží vydání rebootu série Mortal Kombat. Pro nedočkavce je však nyní ve slevě Mortal Kombat 11, který vám zkrátí dlouhé chvíle při čekání na nový díl. Pustě se do soubojů 1 na 1 a učte se různá brutální comba, nebo si užijte béčkový příběh plný různých dějových linek a příběhových zvratů.

Mortal Kombat 11 aktuálně pořídíte s 80% slevou za pouhých 279 Kč, a to jak na konzoli Playstation 4, tak na konzoli Playstation 5.

Disney Speedstrom - Standard Founder's Pack

Nedávno jsme na blogu psali o brzkém vydání arkádových závodů Disney Speedstorm, které přechází na free-to-play model koncem září. Pokud byste však nechtěli čekat, můžete si zakoupit jeden z Founder's Packů a dostat se tak do předběžného přístupu. Aktuálně jsou v rámci akce PlayStation Summer Sale ve slevě dva Founder's Packy – Standard a Ultimate, přičemž každý z nich nabízí jiné herní benefity. Kromě předběžného přístupu dostanete navíc například různé závodníky, kosmetické doplňky či herní měnu. Standard Founder's Pack pořídíte s 30% slevou za 559 Kč, Ultimate Founder's Pack pak s 25% slevou za 1 201 Kč.

Call of Duty: Modern Warfare II - Cross-Gne Bundle

Call of Duty: Modern Warfare II je pokračováním dílu Modern Warfare z roku 2019, který se stal mezi hráči po celém světě opravdovým hitem. Nové Call of Duty nabízí našlapanou kampaň, online multiplayer s řadou herních módů a moderní dynamickou hratelnost. Zároveň je titul propojen s bezplatným Battle Royale módem Warzone, který vývojáři zásobují novým obsahem ve formě sezón.

Call of Duty: Modern Warfare II - Cross-Gen Bundle zakoupíte se 45% slevou za 1 145 Kč.

Need for Speed Unbound

Jako poslední jsme pro milovníky tuningu a rychlých aut vybrali nejnovější díl série Need for Speed s podtitulem Unbound, který v rámci akce PlayStation Summer Sale pořídíte v Palace Edici za 713 Kč. Edice kromě samotné hry obsahuje ještě 4 prémiová auta a další kosmetické doplňky.

V Need for Speed Unbound se během čtyř týdnů zúčastníte různých závodních výzev, abyste se kvalifikovali do ultimátního pouličního závodu The Grand. Kupujte a vylepšujte vozidla a rozšiřujte tak svou sbírku. Kombinujte jedinečné umělecké styly a staňte se novou tváří pouliční závodní scény.

Štítky: PlayStation

Doporučené články

Diskuze

* Povinné položky

Zatím je tu ticho. Prolomte ho jako první.